سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورشت مرغ و بادام هندی

خورشت مرغ و بادام هندی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
مرغ ۵۰۰ گرم
ماست‏ ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
خامه‏ ۱ پیمانه
کشمش ۳ قاشق غذا خوری
گشنیز ۳ قاشق غذا خوری
میخک ۲ عدد
چوب دارچین ۱ تکه
برگ بو ۲ ساقه
بادام ۱/۲ پیمانه
زعفران آب کردهبه مقدار لازم
هل ۱ قاشق چای خوری
خورشت مرغ و بادام هندی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورشت مرغ و بادام هندی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مرغها رو که بهتره بدون استخوان باشه تفتش میدیم بهتره با دمای بالا تفتش بدین که آب میان بافتی مرغ از بین نره و در نتیجه یه مرغ آبدار و خوشمزه داشته باشیم.
مرحله 2حالا میریم سراغ سس این غذا پیاز رو با روغن کمی تفت میدیم وقتی کمی سبک شد همه ادویه جات رو داخلش میریزیم و میذاریم ۲ تا ۳ دقیقه تفت بخوره تا عطرش حسابی در بیاد.
مرحله 3چوب دارچین ،برگ بو و میخک رو هم اضافه میکنیم بعد سیر له شده رو بهش اضافه میکنیم و باز تفتش میدیم و کشمش و بادام رو هم باهاش تفت میدیم.
مرحله 4حالا میریم سراغ ماست ،ماست و زعفرون دم کرده رو با هم مخلوط میکنیم و همش میزنیم تا یکدست شه و داخل موادمون میریزیمش بعد خامه رو اضافه میکنیم و بهم میزنیمش تا یکدست شه حالا مرغ رو اضافه میکنیم و درش رو میبندیم تا مرغ ها پخته شه و سسمون غلیظ شه .راستی نمک یادتون نره.
مرحله 5وقتی غذامون آماده شد گشنیز رو میریزیم روش بهم میزنیم و شعله رو خاموش میکنیم
مرحله 6و در آخر چوب دارچین ،برگ بو و میخک رو از خورشت خارج کنید و سروش کنید
مرحله 7امیدوارم این خوشمزه رو درست کنید و در کنار خانواده لذت ببرید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین