زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۵۰۰ گرم |
ماست ۲ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۴ حبه |
خامه ۱ پیمانه |
کشمش ۳ قاشق غذا خوری |
گشنیز ۳ قاشق غذا خوری |
میخک ۲ عدد |
چوب دارچین ۱ تکه |
برگ بو ۲ ساقه |
بادام ۱/۲ پیمانه |
زعفران آب کردهبه مقدار لازم |
هل ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا مرغها رو که بهتره بدون استخوان باشه تفتش میدیم بهتره با دمای بالا تفتش بدین که آب میان بافتی مرغ از بین نره و در نتیجه یه مرغ آبدار و خوشمزه داشته باشیم. |
مرحله 2 | حالا میریم سراغ سس این غذا پیاز رو با روغن کمی تفت میدیم وقتی کمی سبک شد همه ادویه جات رو داخلش میریزیم و میذاریم ۲ تا ۳ دقیقه تفت بخوره تا عطرش حسابی در بیاد. |
مرحله 3 | چوب دارچین ،برگ بو و میخک رو هم اضافه میکنیم بعد سیر له شده رو بهش اضافه میکنیم و باز تفتش میدیم و کشمش و بادام رو هم باهاش تفت میدیم. |
مرحله 4 | حالا میریم سراغ ماست ،ماست و زعفرون دم کرده رو با هم مخلوط میکنیم و همش میزنیم تا یکدست شه و داخل موادمون میریزیمش بعد خامه رو اضافه میکنیم و بهم میزنیمش تا یکدست شه حالا مرغ رو اضافه میکنیم و درش رو میبندیم تا مرغ ها پخته شه و سسمون غلیظ شه .راستی نمک یادتون نره. |
مرحله 5 | وقتی غذامون آماده شد گشنیز رو میریزیم روش بهم میزنیم و شعله رو خاموش میکنیم |
مرحله 6 | و در آخر چوب دارچین ،برگ بو و میخک رو از خورشت خارج کنید و سروش کنید |
مرحله 7 | امیدوارم این خوشمزه رو درست کنید و در کنار خانواده لذت ببرید |