سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورشت قیمه بادمجان

خورشت قیمه بادمجان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
گوشت ۲ فنجان
لپه‎ ۱ فنجان
پیاز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
روغن ۲ فنجان
زعفرانبه مقدار لازم
بادمجان ۱ کیلوگرم
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
غوره ۱ قاشق غذا خوری
لیمو عمانی ۴ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
خورشت قیمه بادمجان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورشت قیمه بادمجان
روش ساخت
مرحله 1یک عدد پیاز کوچک را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه ‌کنید.
مرحله 2لپه را بشویید، به پیاز داغ اضافه کنید و تفت ‌دهید تا بعد از پختن، لپه‌ها له نشود.
مرحله 3گوشت، نمک، فلفل و در صورت دلخواه زعفران را اضافه و تفت دهید.
مرحله 4لیمو عمانی یا غوره و سه الی چهار لیوان آب را اضافه کنید؛ در ظرف را بگذارید، با حرارت کم بپزید تا بعد از حدود دو ساعت خورش نیم پز شود
مرحله 5بادمجان‌ها را پوست بکنید، وسط آن‌ها را برش بزنید و با یک و نیم فنجان روغن سرخ کنید. سپس روغن بادمجان‌ها را جدا و یک عدد پیاز را در آن سرخ کنید.
مرحله 6دو قاشق رب گوجه فرنگی را در یک فنجان آب حل کنید و در پیاز داغ تفت دهید و نصف آن را به خورش نیم پز شده اضافه کنید، بگذارید خورش با شعله کم حدود یک ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد
مرحله 7یک عدد گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای را برش داده، همراه بادمجان‌های سرخ شده و یک قاشق غوره به بقیه رب تفت داده شده اضافه ‌کنید.
مرحله 8در ظرف را بگذارید، آن را برای 5 دقیقه روی شعله بگذارید تا جا بیفتد.
مرحله 9خورش قیمه و بادمجان‌های جا افتاده را در ظرف بکشید تا خورشت آماده پذیرایی شود
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین