زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۲ فنجان |
لپه ۱ فنجان |
پیاز ۲ عدد |
گوجه فرنگی ۱ عدد |
روغن ۲ فنجان |
زعفرانبه مقدار لازم |
بادمجان ۱ کیلوگرم |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
غوره ۱ قاشق غذا خوری |
لیمو عمانی ۴ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | یک عدد پیاز کوچک را با نصف فنجان روغن سرخ کرده، کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. |
مرحله 2 | لپه را بشویید، به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا بعد از پختن، لپهها له نشود. |
مرحله 3 | گوشت، نمک، فلفل و در صورت دلخواه زعفران را اضافه و تفت دهید. |
مرحله 4 | لیمو عمانی یا غوره و سه الی چهار لیوان آب را اضافه کنید؛ در ظرف را بگذارید، با حرارت کم بپزید تا بعد از حدود دو ساعت خورش نیم پز شود |
مرحله 5 | بادمجانها را پوست بکنید، وسط آنها را برش بزنید و با یک و نیم فنجان روغن سرخ کنید. سپس روغن بادمجانها را جدا و یک عدد پیاز را در آن سرخ کنید. |
مرحله 6 | دو قاشق رب گوجه فرنگی را در یک فنجان آب حل کنید و در پیاز داغ تفت دهید و نصف آن را به خورش نیم پز شده اضافه کنید، بگذارید خورش با شعله کم حدود یک ساعت دیگر بپزد تا جا بیفتد |
مرحله 7 | یک عدد گوجه فرنگی و فلفل دلمهای را برش داده، همراه بادمجانهای سرخ شده و یک قاشق غوره به بقیه رب تفت داده شده اضافه کنید. |
مرحله 8 | در ظرف را بگذارید، آن را برای 5 دقیقه روی شعله بگذارید تا جا بیفتد. |
مرحله 9 | خورش قیمه و بادمجانهای جا افتاده را در ظرف بکشید تا خورشت آماده پذیرایی شود |