سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده

خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
لپه‎ ۱/۳ پیمانه
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
لیمو عمانی ۳ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۲-۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
زعفرانبه مقدار لازم
گلاب ۱ قاشق غذا خوری
دارچینبه مقدار لازم
شکر ۱ قاشق مربا خوری
خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورشت قیمه با گوشت چرخ کرده
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پیاز رو خورد یا رنده کرده با روغن تفت میدیم تا سرخ و طلایی بشه. در صورتی که از پیاز رنده شده استفاده میکنید حتما آبش رو کاملا بگیرین و بعد سرخش کنین.
مرحله 2برای خوشمزه تر شدن خورشتمون حتما پیاز رو خوب تفت میدیم تا کاملا طلایی بشه بعد رب و زردچوبه و نمک رو به پیاز اضافه میکنیم.
مرحله 3مواد رو خوب با هم تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی در بیاد. هر چقدر که رب بهتر سرخ بشه٬ رنگ و طعم خورشتمون بهتر میشه. البته باید دقت کنیم تا رب نسوزه و تلخ نشه.
مرحله 4بعد از سرخ شدن رب٬ گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم. برای این خورشت بهتره از گوشت چرخ کرده چرب استفاده کنیم چون خورشتمون رو خوشمزه تر میکنه. گوشت و رب رو با هم تفت میدیم تا گوشت سرخ بشه و بپزه. وقتی گوشت سرخ شد٬ بهش دارچین و فلفل هم اضافه میکنیم.
مرحله 5حالا لپه ای رو که از قبل پختیم و آبکش کردیم رو به گوشت اضافه میکنیم و کمی لپه و گوشت رو با هم تفت میدیم.در نهایت ۲ لیوان آب به موادمون اضافه کرده و لیمو عمانی هارو هم میریزیم و در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم مواد برای نیم ساعت با هم بپزن تا مزه ها به خورد هم بره.
مرحله 6بعد از نیم ساعت که آب خورشت کمتر شد بهش زعفرون، گلاب و شکر رو اضافه میکنیم و میذاریم برای نیم ساعت دیگه بپزه تا خوب جا بیوفته و قوام بیاد.
مرحله 7گلاب و شکر نقش خیلی مهمی در خوشمزه تر شدن این خورشت دارن و چون مقدار شکر خیلی کمه اصلا خورشت رو شیرین نمیکنه فقط طعم خورشت رو لطیف تر میکنه ولی در صورتی که احساس کردین ممکنه از مزه شکر یا گلاب خوشتون نیاد میتونین داخل خورشت نریزینشون یا اینکه کم کم اضافشون کنین و بعد تستشون کنین تا از طعمشون مطمئن بشین.
مرحله 8هیمنطوری که دیدن این خورشت کلا به حدود 1 ساعت و نیم زمان برای پخت احتیاج داره و علاوه بر اون خیلی هم خوشمزه اس. برای سروش هم فقط کافیه که با سیب زمینی هایی که سرخ کردیم تزیینش کنیم. نوش جان .
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین