زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
قارچ ۵۰۰ گرم |
گوشت قرمزبه مقدار لازم |
کره ۲۰ گرم |
سیر ۲ حبه |
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری |
جعفری ۱ پیاله متوسط |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | کره را در قابلمه یا تابه متوسطی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود، سپس سیر را افزوده و تفت دهید تا طلایی شود. |
مرحله 2 | قارچ را همراه با روغن اضافه کنید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود. |
مرحله 3 | آرد را به همراه کمی نمک و فلفل به مواد افزوده و کمی تفت دهید. |
مرحله 4 | تابه حاوی مواد را از روی شعله برداشته و جعفری را به همراه گوشت پخته به آن اضافه کنید وآب بریزید و خوب هم بزنید سپس دوباره روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید برای چند دقیقه بجوشد تا آب آن غلیظ شود. |
مرحله 5 | آبلیمو را به خورش افزوده و از روی شعله برداشته، در ظرف مورد نظر کشیده و گرم سرو نمایید. |