زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد |
آرد ۱ قاشق چای خوری |
زعفران ۱ قاشق غذا خوری |
قارچ ۲۰۰ گرم |
سیر ۲ حبه |
پیاز ۱ عدد |
سینه مرغ ۳ عدد |
مرحله 1 | داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه روغن داغ شد قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها کمی نرم شوند ( فقط باید کمی تفت دهید و سرخ نکنید ). |
مرحله 2 | پس از اینکه قارچ ها نرم شدند آرد و نمک و فلفل اضافه کنید ، خوب مخلوط نمایید و از روی حرارت بردارید. |
مرحله 3 | پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند |
مرحله 4 | سپس سینه های مرغ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند. |
مرحله 5 | پس از اینکه رنگ مرغ ها تغییر کرد 1 لیوان آب ، نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا سینه های مرغ با حرارت ملایم به مدت 30 – 40 دقیقه بپزند و نرم شوند. |
مرحله 6 | پس از اینکه آب قابلمه نصف شد و سینه های مرغ نرم شدند قارچ سرخ شده ، زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید ، 10 دقیقه اجازه دهید مواد با حرارت ملایم بجوشند. |
مرحله 7 | زرده تخم مرغ را بزنید و پس از 10 دقیقه به خورشت اضافه و خوب مخلوط کنید ، 15 دقیقه دیگر بگذارید با حرارت ملایم خورش بجوشد و جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه نان یا برنج سرو کنید. |