زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
دال عدس ۱۵۰ گرم |
روغنبه مقدار لازم |
سیر ۱ قاشق چای خوری |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
تخم خردل ۱ قاشق سوپ خوری |
برگ بو ۲ عدد |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | دال عدس را با نیم لیتر آب بگذارید بپزد. |
مرحله 2 | در تابهای روغن را گرم کرده و سیر و زنجبیل له شده را تفت دهید تا کمی طلایی شوند. زرد چوبه را اضافه کنید، تخم خردل، زیره و فلفل قرمز خشک را در آن تفت دهید تا عطر ادویه خارج شود |
مرحله 3 | برگ بو را اضافه و گوجه فرنگی را هم مخلوط کنید. |
مرحله 4 | سه دقیقه تفت دهید و تمام مواد دال عدس پخته شده بریزید. |
مرحله 5 | در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده و بگذارید خورش 5 دقیقه جا بیفتد. |
مرحله 6 | بعد از آماده شدن با برنج سرو کنید. |