سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



سایر استانها خورشت خلال بادام (کرمانشاهی)

خورشت خلال بادام (کرمانشاهی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۲ نفر
مواد لازم
روغن کرمانشاهی ۲ قاشق سوپ خوری
زرشک سیاه ۱/۳ پیمانه
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری
خلال بادام ۳۵۰ گرم
لیمو عمانی ۸-۶ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۱/۳ پیمانه
روغن ۳-۲ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
گوشت ران گوسفند ۱.۵ کیلوگرم
خورشت خلال بادام (کرمانشاهی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورشت خلال بادام (کرمانشاهی)
روش ساخت
مرحله 1گوشت را به قطعات 2 تا 2/5 سانتیمتری خرد کنید.
مرحله 2پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و روغن مایع را در قابلمه مناسبی بریزید؛ پیاز را به مدت 7 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید.
مرحله 3گوشت را به همراه رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید. مقدار یک تا 1/5 لیتر آب جوش به گوشت اضافه کرده و اجازه دهید که 1/5 ساعت بپزد تا گوشت نیم پز شود.
مرحله 4لیمو عمانی را شسته و در هر یک از آن‌ها 3 تا 4 سوراخ ایجاد کنید.
مرحله 5خلال بادام را نیز بشویید و با لیمو عمانی، نمک و فلفل قرمز به گوشت اضافه کنید. 1/5 تا 2 ساعت دیگر صبر کنید تا گوشت و خلال بادام پخته و خورشت جا بیفتد یا اصطلاحا به روغن بیفتد.
مرحله 6زعفران آب کرده را درون خورشت بریزید و در این هنگام زرشک سیاه را پاک کنید و با آب سرد بشویید ولی نگذارید در آب خیس بخورد؛ سپس آن را در آبکش بریزید و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود.
مرحله 7روغن کرمانشاهی را داغ کنید، از روی حرارت بردارید و زرشک سیاه را به آن اضافه کنید و فورا در خورشت بریزید.
مرحله 8زیر خورشت را خاموش و با برنج میل کنید.
مرحله 9دقت کنید زمانی که زرشک سیاه را به خورشت اضافه کردید، نباید خورشت بجوشد چون در این صورت رنگش سیاه خواهد شد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین