سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورشت خلال اردبیل

خورشت خلال اردبیل
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
خلال بادام ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده ۱ استکان
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
خورشت خلال اردبیل
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورشت خلال اردبیل
روش ساخت
مرحله 1پیاز را نگینی خورد کنید و در مقداری روغن تفت بدهید
مرحله 2گوشت را به قطعات کوچکتر از گوشت خورشتی برش دهید و همراه پیاز تفت دهید
مرحله 3مقدار کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید
مرحله 4سه لیوان آب بریزید و بگذارید تا گوشت ها بپزند و نیم پخت شوند
مرحله 5خلال های بادام و کمی نمک اضافه کنید
مرحله 6یک ربع مانده به اواخر پخت زعفران راهم اضافه کنید
مرحله 7بگذارید خورشت بپزد و جا بیافتد،آب این خورشت باید خیلی کم باشد
مرحله 8تخم مرغ ها را درو قابلمه بشکنید و بگذارید همانطور درسته بماند و هم نزنید ،در قابلمه را بگذارید تا تخم مرغ ها ببندند
مرحله 9میتوانید خلال های بادام را قبل از پخت چند ساعت در آبجوش و زعفران خیس کنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین