سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش گوشت و پیازچه پنیری

خورش گوشت و پیازچه پنیری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
گوشت راسته گوسفند ۱.۵ کیلوگرم
پیاز ۲ عدد
پودر کاری ۱ قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
پودر زیره ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
آویشن ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز ۳ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی ۳ عدد
پیازچه ۲ عدد
پنیر چدار ۱ پیمانه
پنیر خامه ای ۱/۲ پیمانه
نمک و روغنبه مقدار لازم
خورش گوشت و پیازچه پنیری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش گوشت و پیازچه پنیری
روش ساخت
مرحله 1ابتدا گوشت را به‌صورت تکه‌های 4 سانتی خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازهای خردشده را داخل آن تفت دهید. بعدازاینکه نرم و طلایی شدند، پودر کاری، پودر تخم گشنیز، فلفل پاپریکا و پودر آویشن را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
مرحله 2بعد از 3-2 دقیقه، رب گوجه‌فرنگی، پیازچه و فلفل سبزهای خردشده را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و تفت دهید، سپس تکه‌های گوشت را اضافه کنید. بعد از 5-4 دقیقه مقداری آب داخل قابلمه بریزید؛ طوری که روی گوشت‌ها را بپوشاند. حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت‌ها بپزند.
مرحله 3در این میان گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن‌ها را خرد کنید. بعد از گذشت 50 دقیقه از پخت گوشت، گوجه‌فرنگی‌های خردشده را همراه با مقدار لازم نمک داخل قابلمه بریزید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا خورش خوب جا بیفتد.
مرحله 4پنج دقیقه قبل از اینکه خورش را از روی حرارت بردارید، پنیر چدار رنده شده را داخل آن بریزید و به‌آرامی پنیر را با مواد داخل قابلمه مخلوط کنید. موقع سرو، خورش را داخل ظرف موردنظرتان بریزیدو آن را با پنیر خامه ای سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین