زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت راسته گوسفند ۱.۵ کیلوگرم |
پیاز ۲ عدد |
پودر کاری ۱ قاشق چای خوری |
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
پودر زیره ۱/۲ قاشق چای خوری |
فلفل پاپریکا ۱ قاشق چای خوری |
آویشن ۱ قاشق سوپ خوری |
فلفل سبز ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
پیازچه ۲ عدد |
پنیر چدار ۱ پیمانه |
پنیر خامه ای ۱/۲ پیمانه |
نمک و روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا گوشت را بهصورت تکههای 4 سانتی خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیازهای خردشده را داخل آن تفت دهید. بعدازاینکه نرم و طلایی شدند، پودر کاری، پودر تخم گشنیز، فلفل پاپریکا و پودر آویشن را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. |
مرحله 2 | بعد از 3-2 دقیقه، رب گوجهفرنگی، پیازچه و فلفل سبزهای خردشده را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و تفت دهید، سپس تکههای گوشت را اضافه کنید. بعد از 5-4 دقیقه مقداری آب داخل قابلمه بریزید؛ طوری که روی گوشتها را بپوشاند. حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشتها بپزند. |
مرحله 3 | در این میان گوجهفرنگیها را بشویید و پوست بگیرید، سپس آنها را خرد کنید. بعد از گذشت 50 دقیقه از پخت گوشت، گوجهفرنگیهای خردشده را همراه با مقدار لازم نمک داخل قابلمه بریزید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا خورش خوب جا بیفتد. |
مرحله 4 | پنج دقیقه قبل از اینکه خورش را از روی حرارت بردارید، پنیر چدار رنده شده را داخل آن بریزید و بهآرامی پنیر را با مواد داخل قابلمه مخلوط کنید. موقع سرو، خورش را داخل ظرف موردنظرتان بریزیدو آن را با پنیر خامه ای سرو کنید. |