زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ ۸ عدد |
پیاز ۲ عدد |
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
زیره ۱ قاشق چای خوری |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
سیب زمینی ۲ عدد |
گوجه فرنگی ۱ پیمانه |
ماست ۱/۴ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
سیر ۱ حبه |
مرحله 1 | در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. بعدازآنکه نرم و طلایی شد، زنجبیل را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. |
مرحله 2 | تخم گشنیز و زیره را در هاون کوچکی پودر کنید، سپس آن را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید. در این مرحله باید تکههای گوشت را اضافه کنید و آنها را خوب آغشته به مواد کرده و تفت دهید. مقداری آب داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشتها نیمپز شوند. |
مرحله 3 | بعد از حدود 45 دقیقه، سیبزمینی و گوجهفرنگیهای خردشده را همراه با تخممرغهای پخته داخل قابلمه بریزید و مواد را بهآرامی با هم مخلوط کنید. ماست را هم در این مرحله اضافه کرده و مخلوط کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا خورش شما آماده شود. |
مرحله 4 | خورش آمادهشده را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید. |