زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۲ تکه |
گوجه سبز ۵۰۰ گرم |
جعفری ۳۰۰ گرم |
نعنا ۱۵۰ گرم |
زعفرانبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
رب انار ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
مرحله 1 | پیاز رو خرد کرده تفت دهید تا سبک شود سپس نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید |
مرحله 2 | مرغ را اضافه کرده خوب تفت دهید تا رنگ مرغ کاملا تغییر کند .سپس مقداری زعفران آب زده اضافه کنید و مقداری آب جوش و روی شعله ملایم قرار دهید. |
مرحله 3 | جعفری و نعنا رو شسته و خرد کنید سپس همانند سبزی قورمه خوب سرخ کنید تا رنگش تیره شود |
مرحله 4 | وقتی آب مرغ حدودا نصف شد سبزی را اضافه کنید |
مرحله 5 | بیست دقیقه آخر پخت گوجه سبز شسته شده رو اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم جابیفتد. |
مرحله 6 | وقتی خورشت خوب جاافتاد به ذائقه خود مقداری آبلیمو یا آبغوره یا رب انار بزنید البته این خورش به علت داشتن گوجه سبز احتیاج به چاشنی دیگری ندارد |