زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۵ عدد |
بادمجان ۳ عدد |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | یک عدد پیاز بزرگ رو نگینی خورد می کنیم و تفت میدهیم بعد گوجه ها یی را که از قبل خورد کردیم رو با پیاز قاطی میکنیم نمک و فلفل و زردچوبه رو به مقدار لازم می ریزیم و زیرش رو کم میکنیم تا کاملا به بشن و با کف گیر حسابی می کنیم |
مرحله 2 | بعد از این مرحله بادمجان هایی را که پوست گرفتیم ورقه ورقه می کنیم و نمک میزنیم بعد از شستن آبش رو میگیریم و داخل روغن سرخ می کنیم و میریزیم داخل گوجه ها . |
مرحله 3 | مرحله ی آخر هم یا با کف گیر و یا گوشت کوب له میکنیم که عااااالی میشه. |