زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
لیمو عمانی ۴ عدد |
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری |
گوشت ۵۰۰ گرم |
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری |
نمکبه مقدار لازم |
سیب زمینی ۳ عدد |
گشنیز ۱ کیلوگرم |
سیر ۱ حبه |
پیاز ۱ عدد |
روغن ۱ پیمانه |
مرحله 1 | مقداری از روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم، سپس پیاز را به آن اضافه كرده، میگذاریم تا طلایی شود. سیر، ادویه، فلفل قرمز و گوشت را اضافه كرده و دو تا سه دقیقه دیگر هم میزنیم تا گوشت خرمایی رنگ شود. |
مرحله 2 | سه پیمانه آب افزوده و اجازه میدهیم تا گوشت بپزد. لیمو عمانیها را سوراخ كرده و در یك پیمانه آب خیس میكنیم و پس از اینكه گوشت كمی پخت به آن اضافه مینماییم |
مرحله 3 | گشنیز را در مقداری روغن تفت داده و در اواخر طبخ همراه با سیبزمینیها به خورش میافزاییم. پس از 45 دقیقه كه خورش پخته شد و به روغن افتاد، نمك و زعفران را اضافه كرده و پس از كمی جوش زدن، خورش را از روی حرارت بر میداریم. |