سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش کوفته و هویج

خورش کوفته و هویج
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
هویج ۲ عدد
آرد نخودچی ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سیر ۱/۲ قاشق مربا خوری
آلو ۲۰ عدد
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
خورش کوفته و هویج
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش کوفته و هویج
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کوفته را آماده کنید. پیاز را پوست بگیرید و ریز رنده کنید و آب آن را دور بریزید. هویج را بشویید و پوست بگیرید، سپس ریز رنده کرده و با فشار دست آب اضافی آن را بگیرید.
مرحله 2در ظرف مناسبی گوشت چرخ‌کرده، پیاز، هویج، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، آرد نخودچی و تخم‌مرغ را بریزید، خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا مایه حالت چسبندگی پیدا کند. ظرف را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید، سپس با اسکوپ زن بستنی، مقداری از مایه را بردارید و با دست آن را گرد کنید تا شبیه کوفته قلقلی شود. هر تعداد که می‌شود کوفته‌ها را به همین شکل آماده کنید.
مرحله 3تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید تا کمی داغ شود، سپس مقداری روغن داخل آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، کوفته‌ها را داخل تابه بریزید و آن‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.
مرحله 4در این فاصله سس را آماده کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز رنده‌شده را داخل آن تفت دهید. بعد از آنکه نرم و طلایی شد، مقداری زردچوبه و فلفل اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود، سپس رب را اضافه و به تفت دادن ادامه دهید.
مرحله 5مقداری آب داخل قابلمه بریزید و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس کوفته‌های سرخ‌شده را به آرامی داخل قابلمه بریزید. صبر کنید تا سس به خورد کوفته‌ها برود. نیم ساعت آخر پخت، آلوهای شسته‌شده را اضافه کنید. صبر کنید تا خوراک جا بیفتد. نمک و فلفل خوراک را هم اندازه کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین