زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
سیر ۲ حبه |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
لیمو عمانی ۴ عدد |
نعنا ۱۰۰ گرم |
گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم |
کنگر ۵۰۰ گرم |
مرحله 1 | پیاز و سیررا ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود |
مرحله 2 | سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند |
مرحله 3 | در این مرحله چند لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت بپزد. |
مرحله 4 | گوشت رو می توانید بنا بر سلیقه خودتان ریز یا درشت خرد کنید. |
مرحله 5 | کنگر را تمیز و خرد کنید و بهمراه نعنا و جعفری خرد شده چند دقیقه در مقداری روغن تفت دهید و پس از اینکه گوشت نیم پز شد به گوشت اضافه نمایید |
مرحله 6 | لیموعمانی و نمک و فلفل نیز اضافه نمایید سپس در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم 4 – 3 ساعت اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد ( به روغن بیفتد ) و بهمراه برنج سرو کنید. |