زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
کدو سبز ۲ عدد |
سیر ۲ حبه |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
پیاز ۲ عدد |
گوشت ۲۰۰ گرم |
مرحله 1 | داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، پیاز و سیر را ریز خرد کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند |
مرحله 2 | سپس گوشت خرد شده و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. |
مرحله 3 | پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید |
مرحله 4 | رب گوجه فرنگی و 4 لیوان آب اضافه کنید و مخلوط نمایید سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود. |
مرحله 5 | در مدت زمانی که گوشت میپزد کدوها را آماده کنید ، کدو سبزها را بشویید سپس به صورت طولی چند برش بزنید ، روی کدوها نمک بپاشید و در روغن سرخ کنید ( نیازی به سرخ شدن نیست و فقط در حد طلایی شدن کدوها کافی میباشد ). |
مرحله 6 | پس از اینکه گوشت نرم شد نمک و فلفل را اندازه کنید سپس کدوهای سرخ شده را به خورش اضافه نمایید ( پس از اضافه کردن کدوها خورش را هم نزنید ) |
مرحله 7 | در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید 1 ساعت دیگر خورش بجوشد و جا بیفتد سپس بهمراه برنج سرو کنید. |