سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش کاری ماهی

خورش کاری ماهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
ماهی ۴ تکه
ادویه ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
بادام هندی ۲۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
خورش کاری ماهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش کاری ماهی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا ماهی را بعد از تمیز کردن به‌صورت تکه‌های 5 سانتی خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
مرحله 2در این میان بادام‌هندی را داخل غذا ساز بریزید تا کاملا خرد و نرم شود. بعدازآنکه پیاز و سیر سبک شدند، زنجبیل، پودر کاری، زردچوبه، زیره و مقداری نمک و فلفل هم بریزید و کمی تفت دهید تا عطر مواد بلند شود.
مرحله 3بعد از حدود 3-2 دقیقه تکه‌های ماهی را هم اضافه کنید و آنها را همراه با مواد کمی تفت دهید. بادام‌هندی له شده را هم بریزید. مواد را کمی با هم تفت دهید. حدود 1 لیوان آب هم بریزید، در تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکه‌های ماهی بپزند و خورش شما آماده شود.
مرحله 4در انتهای پخت خورش، آب‌لیمو را هم اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید. خورش را بچشید و در صورت نیاز نمک یا آب‌لیموی بیشتری به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه، حرارت را خاموش کنید. این خورش را همراه با برنج سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین