زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
هویج ۴۰۰ گرم |
سینه مرغ ۴۰۰ گرم |
پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری |
شکر ۱ قاشق سوپ خوری |
آبغوره ۱/۲ پیمانه |
خلال پسته ۳ قاشق سوپ خوری |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
زعفران دم کرده ۴ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ابتدا هویج را پوست گرفته و حبه قندی خرد کنید. در قابلمهای با 2 قاشق روغن تفت دهید. وقتی هویجها قدری نرم شدند، مرغها را هم اضافه کرده و تفت دهید. |
مرحله 2 | رنگ مرغها که عوض شد، پیاز داغ را افزوده و روی مواد آن قدر آب بریزید تا روی مرغها بیاید. بعد از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید تا خورش به آرامی بجوشد. |
مرحله 3 | بعد از این که مرغ پخت، آب غوره و شکر را اضافه کنید. سپس نمک و فلفل را به اندازه دلخواه افزوده و هم بزنید. مدتی صبر کنید تا خورش جا بیفتد. |
مرحله 4 | پنج دقیقه مانده به آخر پخت، زعفران و خلال پسته را اضافه کرده و بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید. خورش را در ظرف دلخواه بریزید و با پلو سرو کنید. |