سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش هویج و پسته(غذای محلی دامغان)

خورش هویج و پسته(غذای محلی دامغان)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
هویج ۴۰۰ گرم
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز داغ ۳ قاشق سوپ خوری
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
آبغوره ۱/۲ پیمانه
خلال پسته ۳ قاشق سوپ خوری
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زعفران دم کرده ۴ قاشق سوپ خوری
خورش هویج و پسته(غذای محلی دامغان)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش هویج و پسته(غذای محلی دامغان)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا هویج را پوست گرفته و حبه قندی خرد کنید. در قابلمه‌ای با 2 قاشق روغن تفت دهید. وقتی هویجها قدری نرم شدند، مرغ‌ها را هم اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله 2رنگ مرغ‌ها که عوض شد، پیاز داغ را افزوده و روی مواد آن قدر آب بریزید تا روی مرغ‌ها بیاید. بعد از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید تا خورش به آرامی بجوشد.
مرحله 3بعد از این که مرغ پخت، آب غوره و شکر را اضافه کنید. سپس نمک و فلفل را به اندازه دلخواه افزوده و هم بزنید. مدتی صبر کنید تا خورش جا بیفتد.
مرحله 4پنج دقیقه مانده به آخر پخت، زعفران و خلال پسته را اضافه کرده و بعد از این مدت حرارت را خاموش کنید. خورش را در ظرف دلخواه بریزید و با پلو سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین