سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش نخود و بادمجان

خورش نخود و بادمجان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سینه‌ مرغ ۳ تکه
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
سیر ۴ حبه
پیازچه ۲ عدد
پودر کاری ۱ قاشق سوپ خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد
بادمجان ۲ عدد
شیر ۱ پیمانه
نخود ۴۰۰ گرم
نخود فرنگی ۱ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم
خورش نخود و بادمجان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش نخود و بادمجان
روش ساخت
مرحله 1نخودها را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید. فلفل دلمه‌ای را بشویید و مکعبی خرد کنید. بادمجان‌ها را هم بعد از شست‌وشو به صورت تکه‌های 3 سانتی‌متری خرد کنید. پیازچه‌ها را بعد از شست‌وشو، ریز خرد کنید. مرغ را به صورت تکه‌های 3 سانتی‌متری خرد کرده و آن‌ها را به نمک و فلفل آغشته کنید.
مرحله 2در یک قابلمه مقداری روغن بریزید. آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس زنجبیل رنده شده، سیرهای له ‌شده و پیازچه‌های خرد شده را داخل آن بریزید و مواد را خوب با هم تفت دهید. بعد از 3 دقیقه پودر کاری و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. حالا باید تکه‌های مرغ را همراه با نخود به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید. سپس مقداری آب داخل قابلمه بریزید. بعد از آن که جوش آمد، حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا نخود و مرغ بپزند.
مرحله 3بعد از 30 دقیقه تکه‌های فلفل و بادمجان را همراه با شیر اضافه کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را به‌ آرامی با هم مخلوط ‌کنید. دوباره در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مواد کاملاً بپزند. 10 دقیقه قبل از آن که خورش آماده شود، نخودفرنگی‌ها را اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید. صبر کنید تا خورش جا بیفتد.
مرحله 4بعد از آن که خورش آماده شد، آن را در ظرف مورد نظرتان بریزید و همراه با پلو سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین