زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۵۰۰ گرم |
روغن ۴ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۴ قاشق سوپ خوری |
سیر ۱ حبه |
نخود سبز ۵۰۰ گرم |
شوید ۲ پیمانه |
شکر ۱ قاشق چای خوری |
ادویه ۱ قاشق چای خوری |
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا گوشت ماهیچه را بشویید و خشك كنید. روغن را در قابلمه ریخته و ماهیچهها را خرد كرده و در روغن سرخ كنید، به طوری كه دو طرف ماهیچهها قهوهای رنگ شوند. |
مرحله 2 | پیازداغ را به همراه سیر له شده و ادویه خورشتی اضافه كرده و مواد را با هم تفت دهید. حدود 4 پیمانه آب اضافه كرده و زیرخورش را كم كنید تا به مدت دو و نیم ساعت بجوشد و گوشت پخته شود. |
مرحله 3 | نخودسبز را اضافه كنید. شوید را جداگانه در روغن كمی تفت دهید و همراه شكر به خورش اضافه كرده و پس از 30 دقیقه زعفران و نمك و فلفل خورش را اندازه كنید و خورش را با چلوی ساده سرو كنید. |