سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش مرغ و کاری(هندی)

خورش مرغ و کاری(هندی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
مرغ ۱ عدد
بادام ۱ لیوان
کاری ۳ قاشق سوپ خوری
زعفران ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز ۲ عدد
خورش مرغ و کاری(هندی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش مرغ و کاری(هندی)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مرغ را شسته و به قطعات دلخواه تقسیم كنید .
مرحله 2پیاز را رنده زده و در تابه بریزید و اجازه دهید آب آن كاملا تبخیر شود.
مرحله 3سپس مقداری روغن یا كره اضافه كرده و آن را نیمه سرخ كنید و بعد پودر کاری ،نمك،فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.
مرحله 4 سپس تکه های مرغ را اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله 52سوم بادام را آسیاب كرده یا چرخ کنید تا خوب خرد و یکدست شود و آن را به همراه بادام آسیاب نشده به مرغ اضافه و مخلوط کنید
مرحله 6سپس مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا خورش بجوشد و به روغن بیفتد و مرغ ها بپزند.
مرحله 7ده دقیقه پایانی پخت خورش زعفران را اضافه كرده و آن را با برنج سرو كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین