سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش مرغ و نارگیل(هندی)

خورش مرغ و نارگیل(هندی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
مرغ ۱ کیلوگرم
پودر نارگیل ۵ قاشق غذا خوری
سیر ۵ حبه
پیاز ۱ عدد
ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق مربا خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق مربا خوری
روغنبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز ۳ عدد
خورش مرغ و نارگیل(هندی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش مرغ و نارگیل(هندی)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مرغ را تمیز كرده و به اندازه دلخواه خرد میكنیم .سیر را پوست كنده و كاملا پوره میكینم و پیاز را نیز بعد از پوست كندن ریز خرد میكنیم .
مرحله 2قابلمه را روی شعله حرارت كم گذاشته روغن ریخته و پس از گرم شدن سیر و پیاز اضافه می كنیم و با شعله كم تفت می دهیم طوری كه رنگ سیر و پیاز زیاد عوض نشود.
مرحله 3سپس پودر نارگیل را اضافه نموده پس از 2 دقیقه تفت دادن گرام ماسالا و زردچوبه را اضافه می كنیم. بعد از كمی بهم زدن تكه های مرغ را اضافه می كنیم و به مدت 20 دقیقه با حرارت كم تفت می دهیم و رب گوجه فرنگی را اضافه كرده و دوباره 5 دقیقه دیگر هم تفت می دهیم.
مرحله 4 سپس یك و نیم لیوان آب اضافه می كنیم و سه عدد فلفل قرمز را داخل آن ریخته و به مدت یك ساعت با شعله ملایم می پزیم. طوری كه خورش به روغن بیفتد و آب آن كم شود این خورش بهتر است در قابلمه تفلون پخته شود چون پودر نارگیل سریع ته می گیرد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین