زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۴ تکه |
پیاز ۱ عدد |
آلو ۱ پیمانه |
دانه انار ۲ پیمانه |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
دارچینکمی |
رب انار ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را خیلی ریز خرد کنید. تابهای روی حرارت ملایم بگذارید و پیاز را با روغن کمی تفت دهید. مرغ را در همان تابه با ادویهها تفت دهید تا رنگشان کاملا عوض شود. |
مرحله 2 | رب گوجه را هم در همان تابه تفت دهید. به رب کمی دارچین بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی رنگ بگیرد. بعد دو لیوان آب جوش اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا مرغ بپزد. |
مرحله 3 | وقتی مرغ نیم پز شد، به آن رب انار و آلوها را اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جا بیفتد. در آخر دانههای انار را اضافه کرده و در تابه را بردارید. وقتی خورش کم آب و سسدار شد، آن را در ظرف دلخواه بریزید و با پلوی دم کشیده زعفرانی سرو کنید. |