زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ریواس ۳۰۰ گرم |
مرغ ۵۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی ۲-۱ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱ عدد |
زعفران ۲ قاشق غذا خوری |
لیمو عمانی ۲ عدد |
گرد غورهبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا ریواس را بشویید و پوست نازک روی ساقه های ریواس را جدا کرده و به صورت مستطیلی(مثل کرفس)خرد کنید.پیاز را رنده کرده و روی حرارت قرار دهید تا کمی آب آن تبخیر شود سپس روغن اضافه کرده و آن را نیمه سرخ کنید و تکه های مرغ شسته شده و پاک شده را به آن افزوده و کمی سرخ کنید تا مرغ تغییر رنگ دهد. |
مرحله 2 | سپس مقداری آب به آن افزوده و لیمو عمانی را شسته و سوراخ کنید و به آن بیفزایید و اجازه دهید غذا بپزد. |
مرحله 3 | نیم ساعت مانده به پخته شدن مرغ رب را جداگانه با مقداری روغن یا کره تفت داده و ادویه و زعفران و گرد غوره را به آن بیفزایید و به همراه ریواس های پاک شده به مرغ افزوده و اجازه دهید خورش جا بیفتد. |