زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۱/۲ عدد |
پیاز داغ ۱ قاشق سوپ خوری |
انار ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
زعفران دم کرده ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | مرغ را به اندازه دلخواه خرد کنید. پیاز خرد شده را درون قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز که سبک شد، نمک، فلفل و زردچوبه را به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت دهید. بلافاصله مرغ خرد شده را هم به آنها بیفزایید و همراه پیاز و ادویهها به مدت یک ربع تفت دهید. |
مرحله 2 | مقداری آب جوش را روی مواد بریزید طوری که نصف مرغها را آب بگیرد. در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا مرغ بپزد. بعد از حدود یک ساعت باید خورش حدود ½ پیمانه آب داشته باشد. |
مرحله 3 | دانههای انار را با پیاز داغ و زردچوبه در تابهای با کمی روغن تفت دهید و به مرغ پخته اضافه کنید. مدتی صبر کنید تا خورش جا بیفتد. در آخر کمی زعفران دم کرده برای خوش رنگ شدن به آن اضافه کنید. خورش جا افتاده را همراه با پلوی دم کرده سرو کنید. |