سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش قیمه

خورش قیمه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
لپه‎ ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
لیمو عمانی ۶ عدد
هل ۱ قاشق مربا خوری
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
پیاز داغ ۵ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سیب زمینی ۲۵۰ گرم
روغنبه مقدار لازم
خورش قیمه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش قیمه
روش ساخت
مرحله 1مقداری روغن(2تا3 ق غ) در قابلمه ریخته تا داغ شود و پیاز های نگینی شده و سپس گوشت و بعد 1 ق م زردچوبه ومقداری فلفل سیاه را به آن اضافه کرده حدود 15 تا 20 دقیقه تا تفت بخورد.
مرحله 2بعد لپه رو که نیم ساعت جلوتر با آب ولرم خیس کرده و آب اون رو خارج کرده و به گوشت اضافه کرده 2 تا 3 دقیقه تفت داده بعد رب گوجه فرنگی حدود 2-3 ق غ اضافه میکنیم.
مرحله 3بعد آب جوش رو کم کم اضافه کرده مرتب هم زده . مقدار آب باید به قدری باشد روی گوشت رو بگیره نه غلیظ باشد و نه خیلی رقیق،2تا3 ساعت میگذاریم تا بپزد.حرارت باید ملایم باشد مثل آش نباید هم بزنیم بلکه حالت رفت برگشت هم زده شود.
مرحله 4لیمو عمانی را نیم ساعت جلوتر با آب جوش خیس میکنیم البته چند تا سوراخ روش ایجاد کرده تا تلخی آن گرفته شود و در 15تا20 دقیقه آخر پخت به غذا اضافه میکنیم (اگر لیمو عمانی در اول پخت غذا اضافه شود روغن غذا را به خودش میگیرد و خورش تلخ میشود)
مرحله 5و بعد همزمان پیاز داغ اضافه کرده برای غلظت خورش و زعفران دم کرده،هل،دارچین،آبلیمو و گلاب رو اضافه میکنیم بعداز یک ربع حرارت را خاموش کرده و خورش ما جا افتاده و آماده سرو می باشد.
مرحله 6سیب زمینی ها را خلالی خرد کرده و با روغن داغ سرخ کنید و به همراه خورش و پلو سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین