سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش قیمه نجفی (علاچی)

خورش قیمه نجفی (علاچی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
نمکبه مقدار لازم
دارچین ۱ قاشق سوپ خوری
پودر لیموبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
زعفران ۳ قاشق سوپ خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری
نخود ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
خورش قیمه نجفی (علاچی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش قیمه نجفی (علاچی)
روش ساخت
مرحله 1نخودها را 24 ساعت قبل خیس می‌کنیم و هر چند ساعت یکبار آبش را تعویض می‌کنیم.
مرحله 2یکی از پیازها را با مقداری روغن سرخ می‌کنیم و به آن تکه‌های گوشت را اضافه کرده و تفت می‌دهیم
مرحله 3پس از آن نخودهای خیس خورده را بدون آب اضافه می‌کنیم و با کمی زردچوبه اجازه می‌دهیم تفت بخورد. به آن 6 لیوان آب اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم با حرارت مناسب پخته شود.
مرحله 4پس از آنکه از پخته شدن گوشت و نخود مطمئن شدید، در آبکش آب آن را جدا می‌کنیم و کناری می‌گذاریم.
مرحله 5با گوشت‌کوب نخود و گوشت را می‌کوبیم.
مرحله 6حالا پیاز دیگر را در قابلمه تفت می دهیم و پس از طلایی شدن آن، 3 قاشق سوپخوری رب را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا خوش‌رنگ شود و ادویه ها شامل زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم و مایه کوبیده شده را اضافه می‌کنیم.
مرحله 7آب خورش را که از پیش جدا کرده ایم به مواد اضافه کرده و نمک و پودر لیمو ، دارچین و زعفران آب کرده را اضافه می کنیم و اجازه می‌دهیم که ادویه ها به خورد موادمان برود.
مرحله 8اگر علاقمند بودید زیره و یا پودر هل می‌توانید به آن اضافه کنید. این خورش با پلو سرو می‌شود و یکی از غذاهای نذری عرب‌ها به شمار می‌رود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین