زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
زعفرانبه مقدار لازم |
هل ۱/۴ قاشق چای خوری |
لپه ۱ پیمانه |
گوشت ۳۰۰ گرم |
روغنبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
آلو خورشتی ۱۵ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل و دارچینبه مقدار لازم |
خلال بادامبه مقدار لازم |
تخم گشنیز ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا در ظرفی مناسب لپه را با مقدار کمی روغن تفت میدهیم و بعد با مقداری نمک نیم پز میکنیم. در ظرفی مناسب کمی روغن داغ میکنیم و پیاز را نگینی کرده و در آن نیمه سرخ میکنیم |
مرحله 2 | و بعد مرغ یا گوشت را به قطعات مناسب خرد کرده و با آن تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند.به خورش لپه نیم پز شده و مقداری آب اضافه کرده و صبر میکنیم تا مواد 2سوم میزان پخت را طی کنند. |
مرحله 3 | آلوها را شسته و بعد از گرفتن آب به مواد می افزاییم |
مرحله 4 | رب گوجه فرنگی را جداگانه خوب سرخ کرده و همه ادویه و زعفران را به آن می افزاییم و به خورش اضافه کرده و صبر میکنیم جا بیفتد. |