سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش قیمه آلو بخارا

خورش قیمه آلو بخارا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
آلو ۵-۶ عدد
لپه‎ ۳ قاشق سوپ خوری
خلال بادام ۲ قاشق سوپ خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
پیاز داغ ۲ قاشق سوپ خوری
روغن ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
خورش قیمه آلو بخارا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش قیمه آلو بخارا
روش ساخت
مرحله 1برای تهیه خورش قیمه آلو بخارا ابتدا گوشت را به قطعاتی تقسیم کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا رنگ آن تیره شود. بعد لپه را شسته همراه پیازداغ به گوشت اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.
مرحله 2حالا زردچوبه را همراه 3 پیمانه آب به مواد بیفزایید و بگذارید تا جوش بیاید. بعد شعله را کم کنید تا گوشت بپزد.
مرحله 3وقتی گوشت پخت با یک ق غ روغن، رب گوجه‌فرنگی را تفت داده، به خورش اضافه کنید. سپس آلوهای شسته را هم افزوده، بگذارید خورش به روغن بیفتد. در آخر هم خلال بادام، نمک و فلفل بریزید و بگذارید به مدت 10 دقیقه خورش بجوشد و جا بیفتد.
مرحله 4حالا خورش قیمه آلو بخارای شما آماده است نوش جان :)
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین