زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و آبلیموبه مقدار لازم |
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
تخم مرغ ۱ عدد |
پیاز ۲ عدد |
قارچ ۱۵۰ گرم |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
مرحله 1 | یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود |
مرحله 2 | فلفل دلمه ای و قارچ ها را نیز خرد کنید و در روغن سرخ نمایید. |
مرحله 3 | یک پیاز دیگر و سیرها را رنده کنید سپس بهمراه گوشت چرخ کرده ، آرد ، تخم مرغ ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و با دست خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنند |
مرحله 4 | کوفته های ریزی از مایه گوشت آماده کنید و در روغن سرخ نمایید. |
مرحله 5 | گوجه فرنگی را پوست بگیرید و خرد کنید و در روغن تفت دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود سپس پیاز سرخ شده ، فلفل دلمه ای و قارچ سرخ شده و یک لیوان آب ، آبیلمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید خورشت به جوش بیاید. |
مرحله 6 | پس از به جوش آمدن خورشت حرارت را کم کنید و کوفته های سرخ شده را داخل خورشت بریزید ( در زمان اضافه کردن کوفته ها خورشت نباید بجوشد ) ، در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا آب خورشت نصف شود و خورشت جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه نان یا برنج سرو کنید. |