زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
فیله مرغ ۵ عدد |
قارچ ۲۵۰ گرم |
هویج ۱ عدد |
پیاز ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
زعفرانبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا پیاز را خورد کرده. |
مرحله 2 | فیله های مرغ را داخل پیاز ریخته و سس مایونز،نمک و فلفل و زعفران آب کرده را نیز اضافه کرده و اجازه می دهیم فیله های مرغ به مدت دو ساعت داخل مواد بخوابد. |
مرحله 3 | هویج ها به صورت خلال خورد میکنیم و کمی در روغن تفت میدهیم تا نیم پز شود. |
مرحله 4 | قارچ ها رو خورد نموده و به داخل ماهی تابه اضافه میکنیم تا سرخ شود. |
مرحله 5 | فیله های مرغ را نیز به ماهی تابه اضافه می کنیم تا سرخ شوند. |
مرحله 6 | پس از سرخ شدن فیله های مرغ رب گوجه فرنگی و زعفران دم کرده را به مواد اضافه میکنیم و تفت میدهیم. |
مرحله 7 | در این مرحله فیله های مرغ را از ماهی تابه خارج میکنیم و یک لیوان آب به مواد داخل ماهی تابه اضافه میکنیم و درب ماهی تابه را میبندیم تا کمی خورش جا بیفتد. |
مرحله 8 | پس از ۵ الی ۱۰ دقیقه خورش را داخل ظرف کشیده و فیله های مرغ را روی خورش میگذاریم.می توانید به همراه پلو این خورش را سرو کنید. |