سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش شش انداز گیلانی

خورش شش انداز گیلانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گردو ۱۵۰ گرم
بادمجان ۶-۷ عدد
آب مرغ ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
رب انار ۲ قاشق سوپ خوری
گلپر ۱ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
شکرکمی
خورش شش انداز گیلانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش شش انداز گیلانی
روش ساخت
مرحله 1پياز را پوست بگيريد و به صورت خلالي خرد كنيد. در قابلمه‌اي مناسب مقداري كمي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد. پياز را در روغن خوب سرخ كنيد تا طلايي‌رنگ شود.
مرحله 2گردوي آسياب‌شده را به قابلمه اضافه كنيد و تفت دهيد. وقتي گردوها رنگشان تغيير كرد، نوبت افزودن آب مرغ است. يك پيمانه هم آب اضافه كنيد. حرارت را كم کنید و در قابلمه را بگذاريد.
مرحله 3بادمجان‌ها را پوست بگيريد و كمي نمك بزنيد. به مدت يك ربع صبر كنيد، بعد آنها را به شكل مكعب‌هاي كوچك برش بزنيد. در تابه‌اي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد.
مرحله 4بادمجان‌هاي مكعبي را در روغن داغ سرخ كنيد. دقت كنيد بادمجان‌ها نبايد خيلي سرخ و تيره‌رنگ شوند. بعد از اين‌كه بادمجان‌ها را تفت داديد آنها را از روغن بيرون بياوريد و كناري بگذاريد.
مرحله 5وقتي گردو به روغن افتاد، رب انار را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا حل شود. حالا مي‌توانيد بادمجان‌ها را اضافه كنيد و حدود 10 دقيقه تا يك ربع صبر كنيد تا بادمجان‌ها بپزند. در آخر كار نمك و گلپر و در صورت تمايل شكر را هم اضافه كنيد و بعد از جا افتادن خورش آن را در ظرف مورد نظر بكشيد و با كته سرو كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین