زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم |
روغنبه مقدار لازم |
برگ بو ۳ عدد |
پیاز ۱ عدد |
پیاز ۱ پیمانه |
آب ۱ لیتر |
سیب ۵۰۰ گرم |
شیره انگور ۱ پیمانه |
سرکه ۱ قاشق غذا خوری |
هویج ۳ عدد |
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا گوشت را به صورت خورشتی خرد كرده و با مقداری كره یا روغن تفت دهید تا رنگ آن برگردد. |
مرحله 2 | سپس با برگ بو، پیاز خام 4قسمت شده و آب گرم بگذارید بپزد، در حدی كه دو استكان آب داشته باشد.بعد از پخت گوشت، پیاز و برگ بوها را از قابلمه خارج كنید. |
مرحله 3 | سیب ها را تو خالی كنید و پوست بگیرید و به صورت حلقوی یا شكل دلخواه برش بزنید. |
مرحله 4 | در صورت دلخواه هویج ها را هم پوست گرفته و خرد كنید .سپس سیبها و هویج را به گوشت اضافه كنید. |
مرحله 5 | پیاز داغ را نیزبیفزایید. شیره انگور را به سركه اضافه كنید و خوب هم بزنید تا صاف شوند، سپس به خورش اضافه كنید و اجازه دهید خورش بپزد. |
مرحله 6 | وقتی سیبها نرم شد، بدون اینكه شكل ظاهریشان را از دست بدهند، نشاسته ذرت را با كمی آب سرد مخلوط كنید و به خورش بیفزایید. |
مرحله 7 | چون این خورش سبك و رقیق است، نشاسته ذرت را اضافه كنید تا به غلظت لازم برسد. سپس بگذارید خورش جا بیفتد. |