سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش سیب لرستان

خورش سیب لرستان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
روغنبه مقدار لازم
برگ بو ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
پیاز ۱ پیمانه
آب ۱ لیتر
سیب ۵۰۰ گرم
شیره انگور ۱ پیمانه
سرکه ۱ قاشق غذا خوری
هویج ۳ عدد
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری
خورش سیب لرستان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش سیب لرستان
روش ساخت
مرحله 1ابتدا گوشت را به صورت خورشتی خرد كرده و با مقداری كره یا روغن تفت دهید تا رنگ آن برگردد.
مرحله 2سپس با برگ بو، پیاز خام 4قسمت شده و آب گرم بگذارید بپزد، در حدی كه دو استكان آب داشته باشد.بعد از پخت گوشت، پیاز و برگ بوها را از قابلمه خارج كنید.
مرحله 3سیب‌ ها را تو خالی كنید و پوست بگیرید و به صورت حلقوی یا شكل دلخواه برش بزنید.
مرحله 4در صورت دلخواه هویج ها را هم پوست گرفته و خرد كنید .سپس سیب‌ها و هویج را به گوشت اضافه كنید.
مرحله 5پیاز داغ را نیزبیفزایید. شیره انگور را به سركه اضافه كنید و خوب هم بزنید تا صاف شوند، سپس به خورش اضافه كنید و اجازه دهید خورش بپزد.
مرحله 6وقتی سیب‌ها نرم شد، بدون اینكه شكل ظاهریشان را از دست بدهند، نشاسته ذرت را با كمی آب سرد مخلوط كنید و به خورش بیفزایید.
مرحله 7چون این خورش سبك و رقیق است، نشاسته ذرت را اضافه كنید تا به غلظت لازم برسد. سپس بگذارید خورش جا بیفتد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین