زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت ۴۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
گوجه فرنگی ۲ عدد |
سیب سبز ۴ عدد |
لپه ۱ پیمانه |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
لیمو عمانی ۲ عدد |
زعفران ۱ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغن ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | پیازها را رنده کرده با زردچوبه و روغن سرخ می کنیم. |
مرحله 2 | گوشت ها را قیمه ای خرد کرده و در پیاز سرخ می کنیم و دارچین ، فلفل ومقداری آب را اضافه میکنیم. |
مرحله 3 | گوجه فرنگی ها و رب گوجه فرنگی را داخل مواد می ریزیم. |
مرحله 4 | لپه را که از قبل خیس کرده ایم آبکش کرده و داخل روغن سرخ می کنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و می گذاریم بپزد. |
مرحله 5 | گوشت و لپه که پخته شد . لپه را به گوشت اضافه میکنیم . |
مرحله 6 | لیموعمانی، زعفران و نمک را اضافه می کنیم. |
مرحله 7 | سیب های خرد شده را دو دقیقه تفت داده و 45 دقیقه قبل از سرو، به خورش اضافه می کنیم (به این دلیل که سیب زود له می شود). |