زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برگه آلو زرد ۱.۵ پیمانه |
کره ۱۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سینه مرغ ۱ عدد |
زعفران دم کرده ۴ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
کرهبه مقدار لازم |
خلال پستهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برگه های زردآلو را یک ساعت قبل از طبخ خیس کنید، سپس آن ها را داخل آبکش بریزید. بعد از آنکه آب آن ها کاملا گرفته شد، داخل یک تابه مناسب مقداری کره بریزید و برگه ها را داخل آن تفت دهید. |
مرحله 2 | سینه مرغ را به صورت تکه های مربع شکل، خرد کرده و با پیاز خلال شده، نمک و فلفل در کمی کره تفت دهید، سپس 2 لیوان آبِ جوشیده گرم و برگه های تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید. حدود 40 دقیقه صبر کنید تا خورش با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد. |
مرحله 3 | حدود 10 دقیقه قبل از آنکه خورش جا بیفتد و آماده شود، زعفران دم کرده را همراه کمی مغز پسته و بادام اضافه کنید و به آرامی هم بزنید، سپس بگذارید خورش آماده شود.سپس آن را داخل ظرف مورد نظربریزید و پس از تزیین با کمی مغز بادام و پسته و زرشک تفت داده شده ، سرو کنید. |