زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
جعفری ۲۰۰ گرم |
نعنا ۲ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
گوشت ۳۰۰ گرم |
ریواس ۵۰۰ گرم |
رب انار ۱ قاشق مربا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا ساقه های ریواس را جداكرده و پوست روی آنها را به كمك چاقو جدا كرده و بعد بشویید و وقتی كاملا خشك شد آنها را مثل اندازه كرفس خرد كنید |
مرحله 2 | جعفری را شسته و ریز كنید و پیاز را خرد كرده و در روغن داغ نیمه سرخ كنید و گوشت خرد شده را به آن اضافه كرده و ادویه بزنید و با مقداری آب اجازه دهید بپزد. |
مرحله 3 | جعفری و نعنا خشك را در ظرفی جداگانه با مقداری روغن تفت داده و به گوشت در حال پخت اضافه كنید و حدود 1ساعت به خورش زمان دهید تا بپزد.وقتی گوشت پخت ریواس و رب انار را اضافه كرده و 15تا30دقیقه اجازه دهید خورش جا بیفتد. |