سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش روغن جوش

خورش روغن جوش
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
ماست‏ ۲۵۰ میلی لیتر
سرکه ۱ قاشق سوپ خوری
سیر ۴ حبه
زنجبیل ۱ قاشق سوپ خوری
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
روغن ۲ قاشق سوپ خوری
دانه هل ۴ عدد
میخک ۳ عدد
دارچین ۱ قاشق چای خوری
پیاز ۳۰۰ گرم
پودر زیره ۳ قاشق چای خوری
گشنیز ۱ قاشق سوپ خوری
فلفل سبز ۴ عدد
پودر چیلی ۱ قاشق چای خوری
آب مرغ ۱۲۵ میلی لیتر
گرام ماسالا ۱ قاشق چای خوری
گشنیز ۲ قاشق سوپ خوری
نعنا ۱ قاشق سوپ خوری
رب انار ۵ قاشق سوپ خوری
خورش روغن جوش
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش روغن جوش
روش ساخت
مرحله 1ماست را با سركه و نيمي از سير له‌شده و نيمي از زنجبيل رنده‌شده مخلوط كنيد تا به شكل سس درآيد. گوشت را به شكل تكه‌هاي درشت خرد كرده و در اين مخلوط سس مانند بريزيد تا كاملا به سس ماستي آغشته شود. روي ظرف را پوشانده و به مدت سه ساعت در يخچال قرار دهيد تا گوشت خوب ترد و مزه‌دار شود.
مرحله 2دانه‌هاي ادويه را داخل روغن داغ تفت دهيد. پياز و باقي‌مانده سير و زنجبيل را هم اضافه كرده و هم بزنيد تا جايي كه پياز طلايي شود. حالا نوبت اضافه كردن ادويه‌هاي پودري است، آنها را هم افزوده و كمي تفت دهيد.
مرحله 3گوشت آغشته به سس ماستي را به قابلمه ادويه‌ها اضافه كنيد. رب انار را در آب مرغ حل كرده و همراه فلفل سبز درسته به قابلمه خورش اضافه كنيد. در ظرف را گذاشته و غذا را به مدت سه ساعت با حرارت كم بپزيد.
مرحله 4براي سرو، بعد از پخت كامل غذا و بدون آب شدن آن را در ظرف مورد نظر كشيده و روي آن پودر گرام ماسالا، نعناي خرد شده و گشنيز خردشده بريزيد. اين غذا را هم با نان مي‌توان سرو كرد و هم با پلو.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین