زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
ماست ۲۵۰ میلی لیتر |
سرکه ۱ قاشق سوپ خوری |
سیر ۴ حبه |
زنجبیل ۱ قاشق سوپ خوری |
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم |
روغن ۲ قاشق سوپ خوری |
دانه هل ۴ عدد |
میخک ۳ عدد |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
پیاز ۳۰۰ گرم |
پودر زیره ۳ قاشق چای خوری |
گشنیز ۱ قاشق سوپ خوری |
فلفل سبز ۴ عدد |
پودر چیلی ۱ قاشق چای خوری |
آب مرغ ۱۲۵ میلی لیتر |
گرام ماسالا ۱ قاشق چای خوری |
گشنیز ۲ قاشق سوپ خوری |
نعنا ۱ قاشق سوپ خوری |
رب انار ۵ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ماست را با سركه و نيمي از سير لهشده و نيمي از زنجبيل رندهشده مخلوط كنيد تا به شكل سس درآيد. گوشت را به شكل تكههاي درشت خرد كرده و در اين مخلوط سس مانند بريزيد تا كاملا به سس ماستي آغشته شود. روي ظرف را پوشانده و به مدت سه ساعت در يخچال قرار دهيد تا گوشت خوب ترد و مزهدار شود. |
مرحله 2 | دانههاي ادويه را داخل روغن داغ تفت دهيد. پياز و باقيمانده سير و زنجبيل را هم اضافه كرده و هم بزنيد تا جايي كه پياز طلايي شود. حالا نوبت اضافه كردن ادويههاي پودري است، آنها را هم افزوده و كمي تفت دهيد. |
مرحله 3 | گوشت آغشته به سس ماستي را به قابلمه ادويهها اضافه كنيد. رب انار را در آب مرغ حل كرده و همراه فلفل سبز درسته به قابلمه خورش اضافه كنيد. در ظرف را گذاشته و غذا را به مدت سه ساعت با حرارت كم بپزيد. |
مرحله 4 | براي سرو، بعد از پخت كامل غذا و بدون آب شدن آن را در ظرف مورد نظر كشيده و روي آن پودر گرام ماسالا، نعناي خرد شده و گشنيز خردشده بريزيد. اين غذا را هم با نان ميتوان سرو كرد و هم با پلو. |