سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش خلال کرمانشاهی

خورش خلال کرمانشاهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
چوب دارچینبه مقدار لازم
خلال بادام ۲۵۰ گرم
زعفران ۱ فنجان
گلاب ۵ قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
زرشک ۱ لیوان
کره ۱ قاشق غذا خوری
گوشت ۳۰۰ گرم
خورش خلال کرمانشاهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش خلال کرمانشاهی
روش ساخت
مرحله 1پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله 2پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.
مرحله 3خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید ( مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و 15 دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد ).
مرحله 4وقتی آب خورش کم شد خلال بادام ، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید ( باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد ) ، حرارت را بسیار کم کنید و حدود 30 دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.
مرحله 5پس از این مدت زرشک ، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و 30 دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد ، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین