زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۲ عدد |
شکر ۲ قاشق سوپ خوری |
آرد سوخاری ۲ قاشق سوپ خوری |
پرتقال ۲ عدد |
آب پرتقال ۲ پیمانه |
خلال پسته ۵۰ گرم |
خلال بادام ۵۰ گرم |
زعفران دم کرده ۲ قاشق چای خوری |
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغن گیاهیبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا خلال بادام و پسته را جداگانه به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید و بعد زعفران و گلاب را به آنها اضافه کنید. |
مرحله 2 | پرتقال را با كارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن هم جدا شود، سپس آن را جدا كرده و كنار بگذارید. |
مرحله 3 | گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، آرد سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید. سپس گوشت را ورز دهید و به صورت گلولههای کوچک شکل دهید. همه گوشت را به صورت قلقلی آماده کنید. |
مرحله 4 | پیازها را هم ریز خرد کنید. در ظرفی مناسب روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیازها را در روغن داغ کمی تفت دهید تا نیمه سرخ شوند. سپس گوشتهای قلقلی را به مواد اضافه كرده و تفت دهید؛ شعله را کم كرده و اجازه دهید مواد كمی سرخ شوند. |
مرحله 5 | در ظرفی جداگانه آب پرتقال و شكر را اضافه كرده، كاملا مخلوطکنید. خلال بادام را با 2 لیوان آب پرتقال مخلوط و روی حرارت قرار دهید. |
مرحله 6 | تکههای پرتقال را به گوشت سرخ شده اضافه كنید. سپس مخلوط آب پرتقال را درون ظرف ریخته و روی حرارت مرتب هم بزنید تا خورش كمی غلیظ شود. زمانی كه خورش غلظت لازم را پیدا كرد، زعفران دم کرده را افزوده وبلافصله در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال پسته و بادام آن را تزیین كنید. |
مرحله 7 | خورش را همراه با پلوی دم کشیده سرو کنید. |