سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش خلال و پرتقال

خورش خلال و پرتقال
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
پیاز ۲ عدد
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
آرد سوخاری ۲ قاشق سوپ خوری
پرتقال ۲ عدد
آب پرتقال ۲ پیمانه
خلال پسته ۵۰ گرم
خلال بادام ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ قاشق چای خوری
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
روغن گیاهیبه مقدار لازم
خورش خلال و پرتقال
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش خلال و پرتقال
روش ساخت
مرحله 1ابتدا خلال بادام و پسته را جداگانه به مدت 10 دقیقه در آب خیس کنید و بعد زعفران و گلاب را به آن‌ها اضافه کنید.
مرحله 2پرتقال را با كارد تیزی پوست بگیرید تا پوسته داخلی آن‌ هم جدا شود، سپس آن را جدا كرده و كنار بگذارید.
مرحله 3گوشت چرخ‌ کرده را با پیاز رنده شده، آرد سوخاری، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط ‌کنید. سپس گوشت را ورز دهید و به‌ صورت گلوله‌های کوچک شکل دهید. همه گوشت را به صورت قلقلی آماده کنید.
مرحله 4پیازها را هم ریز خرد کنید. در ظرفی مناسب روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیازها را در روغن داغ کمی تفت دهید تا نیمه سرخ ‌شوند. سپس گوشت‌های قلقلی را به مواد اضافه كرده و تفت دهید؛ شعله را کم كرده و اجازه دهید مواد كمی سرخ شوند.
مرحله 5در ظرفی جداگانه آب ‌پرتقال و شكر را اضافه كرده، كاملا مخلوط‌کنید. خلال بادام را با 2 لیوان آب‌ پرتقال مخلوط‌ و روی حرارت قرار دهید.
مرحله 6تکه‌های پرتقال را به گوشت سرخ شده اضافه كنید. سپس مخلوط آب‌ پرتقال را درون ظرف ریخته و روی حرارت مرتب هم بزنید تا خورش كمی غلیظ شود. زمانی كه خورش غلظت لازم را پیدا كرد، زعفران دم کرده را افزوده وبلافصله در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال پسته و بادام آن را تزیین كنید.
مرحله 7 خورش را همراه با پلوی دم کشیده سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین