سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش خلال بادام کرمانشاهی

خورش خلال بادام کرمانشاهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
بادام ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
لیمو عمانی ۴ عدد
زرشک سیاه ۱/۳ پیمانه
رب گوجه ‌فرنگی ۲ پیمانه
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
هلبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
خورش خلال بادام کرمانشاهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش خلال بادام کرمانشاهی
روش ساخت
مرحله 1گوشت را به‌صورت تکه‌های کوچک خرد کنید و آنها را داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید. بگذارید کمی جوش بخورند، سپس آنها را در سبد بریزید تا آب اضافی‌شان دور ریخته شود. این کار به این خاطر است که آب خورش شما شفاف شود.
مرحله 2در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد از آنکه نرم و طلایی شدند، تکه‌های گوشت را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حدود 3 پیمانه آب بریزید و صبر کنید تا گوشت‌ها نیم‌پز شوند، سپس خلال بادام را اضافه کنید.
مرحله 3حدود 30 دقیقه قبل از آماده شدن خورش، رب گوجه‌فرنگی را داخل مقداری روغن تفت دهید، سپس همراه با لیموعمانی به خورش اضافه کنید. زرشک‌ها را بشویید و در سبدی بریزید تا خشک شوند، سپس آنها را در مقداری روغن تفت دهید و 5 دقیقه آخر به خورش اضافه کنید.
مرحله 4یک دقیقه آخر گلاب، چوب دارچین و هل را داخل خورش بریزید و به‌آرامی هم بزنید، سپس خورش را از روی حرارت بردارید. موقع سرو، چوب دارچین و هل را از خورش خارج کنید و بعد آن را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین