زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۲۵۰ گرم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
رب آلوچه ۲ قاشق غذا خوری |
سیر ۳ حبه |
گوجه فرنگی ۴ عدد |
بادمجان ۴ عدد |
آبغورهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
سبزی ۴۰۰ گرم |
مرحله 1 | برای تهیه خورش ترش واش ابتدا باید بادمجانها را پوست گرفته، حدود 30 دقیقه در آب نمک خیس کنید یا روی آنها نمک بپاشید تا تلخی آنها گرفته شود.بعد از نیم ساعت، بادمجانها را بشویید و بعد از خشککردن، سرخ کنید. |
مرحله 2 | سینه مرغ را داخل تابه ریخته و با فلفل و زردچوبه تفت دهید.سیرها را رنده یا له کنید و داخل تابهای ریخته و جداگانه تفت دهید. سبزیها را ساطوری کرده و به سیر داخل تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید. |
مرحله 3 | بعد از چند دقیقه، سینه مرغ مزهدارشده را به سبزیها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. رب آلوچه را با کمی آب رقیق کنید و روی موادبریزید. |
مرحله 4 | حالا 2-3 لیوان آب روی این مواد بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم به جوش بیاید و خورش جا بیفتد. بعد از حدود نیم ساعت، بادمجانهای سرخشده و آبغوره یا آب نارنج را به آنها اضافه کنید. گوجهفرنگیها حلقهحلقه برش بزنید و آنها را در تابهای جداگانه سرخ کنید. |
مرحله 5 | وقتی خورش جا افتاد، آن را در ظرف مناسب ریخته و گوجهفرنگیهای سرخشده را روی آن قرار دهید و خورش ترش واش را همراه با پلو ساده سرو کنید. |