زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سبزی ۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
سیر ۳ حبه |
روغنبه مقدار لازم |
نمک و فلفل و زرد چوبه بمیزان لازم به مقدار لازم |
عدس ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
آبغورهبه مقدار لازم |
آرد برنج ۱ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | سبزی(تره اسفناج گشنیز شوید)پاک میکنیم و میشوریم و خرد میکنیم نصف پیمونه عدس رو از شب قبل خیس میدیم . |
مرحله 2 | سبزی رو با سه تا گوجه بزرگ که خرد کردیم با سه حبه سیر رنده شده میذاریم روی گاز تا آبش کشیده بشه بعد یه مقدار روغن میریزیم و خوب تفت میدیم عدس رو اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم بهش و در آخر یک پیمانه آب اضافه میکنیم میذاریم یدونه قل بزنه و درشو میذاریم تا عدس پخته بشه و یکم آب خوروشت کشیده بشه |
مرحله 3 | ده دقیقه به آخر یه مقدار آب نارنج میزنیم بستگی به ذائقه خودتون داره و یک قاشق آردو توی آب حل میکنیم و به خورشت اضافه میکنیم در اصل تو این خورشت تخم مرغ هم داره(تخم مرغ رو میشکونیم و با چنگال میزنیم تا از لختگی در بیاد بعد داخل خورشت میریزیم) من تخم مرغ نزدم . |