زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
ماهی قزل آلا ۳۰۰ گرم |
سیر ۱ بوته |
آرد ۲ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
گوجه فرنگی ۱ پیمانه |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا ماهی را شسته و فلس هایش را به طور كامل میگیریم سپس آن را نمك زده در روغن سرخ میكنیم طوری كه هر دو طرف آن طلایی شود. |
مرحله 2 | سیر را با رنده ریز یا با سیر لهكن، خوب ریز كرده و در روغن سرخ میكنیم، وقتی كه سیر طلایی شد آرد و زردچوبه را همراه رب گوجهفرنگی به سیر افزوده و به مدت یكی، دو دقیقه تفت میدهیم. |
مرحله 3 | سپس فیله گوجهفرنگی و فلفل را نیز اضافه كرده و همراه دو لیوان آب روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا گوجهها كاملا له شده و كمی غلیظ شود. |
مرحله 4 | در این فاصله چند بار مواد را هم میزنیم تا آرد آن نشست نكند و باعث ته گرفتگی خورش نشود. |
مرحله 5 | ماهیهای سرخ شده را نیز به مواد اضافه كرده و پس از 10 دقیقه وقتی كه خورش جا افتاد، تخممرغها را در مقداری سیر داغ شكانده، درون خورش ریخته و در آن را میبندیم تا تخممرغ درون خورش، خودش را بگیرد. |