سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش بروکلی و گوجه سبز

خورش بروکلی و گوجه سبز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
بروکلی ۱۵۰ گرم
رب انار ۴ قاشق سوپ خوری
مرغ ۵ تکه
پیاز ۱ عدد
گوجه سبز ۳۰ عدد
روغن مایعبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
خورش بروکلی و گوجه سبز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش بروکلی و گوجه سبز
روش ساخت
مرحله 1تکه‌های مرغ را آغشته به نمک، فلفل و زردچوبه کرده و بگذارید 30 دقیقه بمانند. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز ریز خردشده را داخل آن تفت دهید. وقتی نرم و طلایی شد، پیاز را از داخل تابه خارج کنید و در ظرفی بریزید.
مرحله 2حالا تکه‌های مرغ را داخل تابه قرار دهید. وقتی سرخ شدند، پیازداغ را به تابه برگردانید. رب انار را هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و تفت دهید، سپس یک لیوان آب جوش داخل تابه بریزید. به میزان لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. درِ تابه را بگذارید و صبر کنید تا تکه‌های مرغ کاملاً بپزند.
مرحله 3در این فاصله گوجه‌سبزها را خوب بشویید و کنار بگذارید. بروکلی را به‌صورت تکه‌های 4-3 سانتی‌متری خرد کرده و آن‌ها را بلانچ کنید (توضیح بلانچ کردن در پایین دستور آمده است). 30 دقیقه آخر پخت، گوجه‌سبزها و تکه‌های بروکلی را به خورش اضافه کنید. ا
مرحله 4از اینجا به بعد خورش را نباید زیاد هم بزنید. فقط با تکان دادن و چرخاندن تابه، بروکلی ها را آغشته به مواد کنید. یا اینکه تکه‌های بروکلی را با قاشق به‌آرامی جابجا کنید تا آغشته به مواد بشوند.
مرحله 5صبر کنید تا خورش خوب جا بیفتد، سپس آن را از روی حرارت بردارید و با برنج سرو کنید.
مرحله 6طریقه بلانچ کردن بروکلی: بروکلی های پاک و شسته شده را ابتدا در آب جوش بریزید و بعد از 5 دقیقه آن‌ها را از آب جوش خارج کرده و بلافاصله داخل آب یخ قرار دهید، سپس آن‌ها را در سبدی بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین