زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۱ عدد |
گوشت قرمز ۵۰۰ گرم |
بامیه ۲ پیمانه |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
نمک ۱ قاشق چای خوری |
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری |
آب ۲ پیمانه |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
تمر هندی ۱ تکه |
مرحله 1 | ابتدا پیاز رو رنده زده و در کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود گوشت را هم اضافه کرده و تفت میدهیم |
مرحله 2 | زردچوبه و فلفل سیاه را هم به خورش میافزاییم،دو پیمانه آب را ریخته و با شعله ملایم میگذاریم تا گوشت خوب بپزد |
مرحله 3 | بعد از پخت گوشت رب را در روغن سرخ کرده و به گوشت اضافه میکنیم نمک هم در این مرحله اضافه میکنیم |
مرحله 4 | اکنون بامیه ها را شسته ودم آنها را کمی میچینیم دقت کنید که دم بامیه ها را زیاد نگیرید خورشتتان لیز میشود، |
مرحله 5 | بامیه را هم کمی تفت داده و به همراه دارچین و لواشک(یا تمر هندی) به خورش اضافه میکنیم و حدود بیست دقیقه اجازه میدهیم خورش جا بیافتد ،نوش جان |