سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش باميه با چاشنی تمبرهندی

خورش باميه با چاشنی تمبرهندی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
بامیه ۷۵۰ گرم
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
تمر هندی ۲۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
ادویه ۱ قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
آببه مقدار لازم
خورش باميه با چاشنی تمبرهندی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش باميه با چاشنی تمبرهندی
روش ساخت
مرحله 1گوشت را به صورت قيمه‌اي خرد كرده و بشوييد. پياز را هم پوست كنده و ريز خرد كنيد و در روغن تفت دهيد. سپس تكه‌هاي گوشت را همراه با زردچوبه به روغن اضافه كنيد و تفت دهيد. حالا يك ليوان آب جوش به مخلوط گوشت و پياز اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد و صبر كنيد تا گوشت با حرارت ملايم بپزد.
مرحله 2در اين فاصله تمبرهندي را داخل كاسه‌اي ريخته و روي آن مقداري آب جوش بريزيد و كناري بگذاريد. سپس باميه‌ها را پاك كنيد و بعد از شستن آماده بگذاريد.
مرحله 3وقتي آب گوشت كم شد، رب را اضافه كرده و به همراه گوشت تفت دهيد. بعد باميه‌ها را بيفزاييد و بگذاريد همراه گوشت و رب تفت داده شوند
مرحله 4سيرها را رنده يا له كرده، سپس همراه با ادويه و نمك به مخلوط گوشت و باميه اضافه كنيد. حالا يك استكان آب جوش در خورش بريزيد و اجازه دهيد خورش روي شعله ملايم يك ربع حرارت ببيند. نكته: اگر احساس مي‌كنيد يك استكان آب كم است، مقدار آب را بيشتر كنيد. فقط توجه داشته باشيد آب اين خورش نبايد زياد باشد.
مرحله 5در مرحله آخر طبخ خورش، تمبر هندي را از صافي عبور داده و آب صاف شده آن را داخل خورش بريزيد. بعد از حدود 15 دقيقه هم حرارت را خاموش كنيد.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین