زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
بامیه ۷۵۰ گرم |
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۴ حبه |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری |
تمر هندی ۲۰۰ گرم |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
ادویه ۱ قاشق چای خوری |
روغنبه مقدار لازم |
آببه مقدار لازم |
مرحله 1 | گوشت را به صورت قيمهاي خرد كرده و بشوييد. پياز را هم پوست كنده و ريز خرد كنيد و در روغن تفت دهيد. سپس تكههاي گوشت را همراه با زردچوبه به روغن اضافه كنيد و تفت دهيد. حالا يك ليوان آب جوش به مخلوط گوشت و پياز اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد و صبر كنيد تا گوشت با حرارت ملايم بپزد. |
مرحله 2 | در اين فاصله تمبرهندي را داخل كاسهاي ريخته و روي آن مقداري آب جوش بريزيد و كناري بگذاريد. سپس باميهها را پاك كنيد و بعد از شستن آماده بگذاريد. |
مرحله 3 | وقتي آب گوشت كم شد، رب را اضافه كرده و به همراه گوشت تفت دهيد. بعد باميهها را بيفزاييد و بگذاريد همراه گوشت و رب تفت داده شوند |
مرحله 4 | سيرها را رنده يا له كرده، سپس همراه با ادويه و نمك به مخلوط گوشت و باميه اضافه كنيد. حالا يك استكان آب جوش در خورش بريزيد و اجازه دهيد خورش روي شعله ملايم يك ربع حرارت ببيند. نكته: اگر احساس ميكنيد يك استكان آب كم است، مقدار آب را بيشتر كنيد. فقط توجه داشته باشيد آب اين خورش نبايد زياد باشد. |
مرحله 5 | در مرحله آخر طبخ خورش، تمبر هندي را از صافي عبور داده و آب صاف شده آن را داخل خورش بريزيد. بعد از حدود 15 دقيقه هم حرارت را خاموش كنيد. |