زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم |
باقلا ۳۰۰ گرم |
گشنیز ۴۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری |
روغن ۱-۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | باقلا را از هر دو پوست درآورید و بشویید، سپس آن ها را از وسط یک برش بزنید تا خلالی شوند. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید، مقداری آب داخل آن بریزید و روی شعله گاز قرار دهید. صبر کنید آب جوش بیاید. حالا باقلاها را درون آب جوش بریزید و صبر کنید. تا بپزند، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در این فاصله پیاز را پوست بگیرید، بشویید و ریز خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل آن سرخ کنید. زردچوبه و مقداری فلفل هم اضافه کنید. |
مرحله 3 | گوشت را بشویید و خرد کنید، سپس به پیاز اضافه کرده، تفت دهید. مقداری آب جوش بریزید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا تکه های گوشت خوب بپزند. در این فاصله گشنیز را پاک کنید، بشویید و خرد کنید، سپس در مقداری روغن تفت دهید. |
مرحله 4 | بعد از اینکه گوشت پخت، گشنیز و باقلا را اضافه کنید. حالا باید به میزان لازم نمک بریزید. خورش را بچشید و نمک آن را اندازه کنید. بعد از حدود 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید. |
مرحله 5 | خورش را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و همراه با پلوی زعفرانی سرو کنید. |