سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش باقلا و گشنیز با گوشت

خورش باقلا و گشنیز با گوشت
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
باقلا ۳۰۰ گرم
گشنیز ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن ۱-۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
خورش باقلا و گشنیز با گوشت
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش باقلا و گشنیز با گوشت
روش ساخت
مرحله 1باقلا را از هر دو پوست درآورید و بشویید، سپس آن ها را از وسط یک برش بزنید تا خلالی شوند. یک قابلمه مناسب انتخاب کنید، مقداری آب داخل آن بریزید و روی شعله گاز قرار دهید. صبر کنید آب جوش بیاید. حالا باقلاها را درون آب جوش بریزید و صبر کنید. تا بپزند، سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.
مرحله 2در این فاصله پیاز را پوست بگیرید، بشویید و ریز خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را داخل آن سرخ کنید. زردچوبه و مقداری فلفل هم اضافه کنید.
مرحله 3گوشت را بشویید و خرد کنید، سپس به پیاز اضافه کرده، تفت دهید. مقداری آب جوش بریزید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا تکه های گوشت خوب بپزند. در این فاصله گشنیز را پاک کنید، بشویید و خرد کنید، سپس در مقداری روغن تفت دهید.
مرحله 4بعد از اینکه گوشت پخت، گشنیز و باقلا را اضافه کنید. حالا باید به میزان لازم نمک بریزید. خورش را بچشید و نمک آن را اندازه کنید. بعد از حدود 10 دقیقه خورش را از روی حرارت بردارید.
مرحله 5خورش را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و همراه با پلوی زعفرانی سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین