سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



خورشت خورش باقلا قاتق

خورش باقلا قاتق
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
باقلا کشاورزی گیلان ۳۰۰ گرم
شوید ۳ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۳ عدد
سیر ۴ حبه
کره ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
آب ۱ لیتر
خورش باقلا قاتق
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت خورش باقلا قاتق
روش ساخت
مرحله 1ابتدا پوست باقلا ها را جدا كرده و در ظرف مناسب یا گمج مقداری روغن یا كره میریزیم و كمی باقلا را در آن تفت میدهیم
مرحله 2سپس شوید تازه یا شوید خشك، سیر كوبیده(میتوانیم از برگ سیر تازه هم استفاده کرد)، زردچوبه و نمك را اضافه كرده و مخلوط می‌كنیم بعد از اینكه مواد به خوبی تفت خورد، آب اضافه کرده و همان‌طور روی حرارت باقی می‌گذاریم تا باقلا نیم پز شود (این نوع از باقلا زود له می‌شود).
مرحله 3پس از جوش آمدن آب، تخم‌مرغ را اضافه می‌كنیم.این تخم‌مرغ‌ها باید خوب پخته شود.در آخر با فلفل غذا را خوش‌طعم می‌كنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین