زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
باقلا کشاورزی گیلان ۳۰۰ گرم |
شوید ۳ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۳ عدد |
سیر ۴ حبه |
کره ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
آب ۱ لیتر |
مرحله 1 | ابتدا پوست باقلا ها را جدا كرده و در ظرف مناسب یا گمج مقداری روغن یا كره میریزیم و كمی باقلا را در آن تفت میدهیم |
مرحله 2 | سپس شوید تازه یا شوید خشك، سیر كوبیده(میتوانیم از برگ سیر تازه هم استفاده کرد)، زردچوبه و نمك را اضافه كرده و مخلوط میكنیم بعد از اینكه مواد به خوبی تفت خورد، آب اضافه کرده و همانطور روی حرارت باقی میگذاریم تا باقلا نیم پز شود (این نوع از باقلا زود له میشود). |
مرحله 3 | پس از جوش آمدن آب، تخممرغ را اضافه میكنیم.این تخممرغها باید خوب پخته شود.در آخر با فلفل غذا را خوشطعم میكنیم. |