زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۷ نفر |
مواد لازم |
---|
گردو ۳۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم |
رب انار ۱ قاشق غذا خوری |
آب انار ۱ پیمانه |
پیاز ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری |
گلپر ۱ قاشق مربا خوری |
سبزی ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا گردو را آسیاب كرده و مانند دستور پخت خورش فسنجان آن را با آب می پزیم تا به روغن بیفتد. سبزی ها را می شوییم و با پیاز ریز می كنیم. |
مرحله 2 | سپس در روغن كمی سرخ می كنیم. بعد آن را به گردوی پخته شده اضافه می كنیم. پیاز را در گوشت چرخ كرده رنده كرده و با نمك و فلفل مخلوط می كنیم و مخلوط حاصل را به خوبی ورز میدهیم. |
مرحله 3 | سپس به صورت كوفته در می آوریم. بعد وقتی خورش در حال جوشیدن است دانه دانه كوفته ها را در آن میریزیم تا كوفته ها بپزد ولی له نشود. |
مرحله 4 | رب گوجه فرنگی، رب انار ،آب انار و گلپر را در آن می ریزیم. پس از چند جوش زمانی كه كوفته ها پخت و خورش به روغن افتاد، غذا آماده است. |