زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۱/۲ عدد |
انار ۲ عدد |
پیاز ۲۰۰ گرم |
شکر ۲ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری |
گلپر ۱/۲ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | مرغ را به همراه نمك و زردچوبه سرخ میكنیم. |
مرحله 2 | سپس آن را به همراه آب میگذاریم تا بپزد. |
مرحله 3 | در هنگام پخت، رب گوجهفرنگی را به مرغ میافزاییم تا خوش رنگ شود. |
مرحله 4 | پیاز خلالی خرد شده را با كمی روغن در تابه تفت میدهیم، سپس دانههای انار را به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم. |
مرحله 5 | وقتی مرغ كاملا پخت، مخلوط انار و پیاز را به آن افزوده، حرارت را ملایم نموده و میگذاریم تا به مدت نیم ساعت غذا جا بیفتد. در انتها فلفل و گلپر را به خوراك اضافه كرده و حرارت را خاموش میكنیم. این خورش باید غلیظ و كمآب باشد. |